AVH architectuur & advies

Ir. A.N.M.M. (Antoine) van Hout is het gezicht achter AVH architectuur & advies. Vanuit een langdurige ervaring als architect bij verschillende bureau's, waaronder 20 jaar bij de Nationale Woningraad, heeft van Hout zijn werkzaamheden als architect op zelfstandige basis voortgezet en per 2018 beŽindigd.
AVH architectuur & advies was een specialistisch bureau van beperkte omvang op het vlak van de Volkshuisvesting. Om grootschalige projecten probleemloos te kunnen realiseren werkte AVH architectuur & advies samen met gerenommeerde bureau's en diverse adviseurs. Zo waren kwaliteit ťn kwantiteit gewaarborgd. 

Bureauprofiel

AVH architectuur & advies is gespecialiseerd in het wonen met nadruk op de woning en woonomgeving met een werkveld dat uiteen loopt van bestaande bouw tot nieuwbouw, particuliere tot sociale woningbouw, traditioneel tot systeembouw en van eenvoudig tot complex waarbij de mens als individu centraal staat. Momenteel vormen 3D-scannen en printen een interessant aanvullend thema met uitdagende mogenlijkheden.